Kosten

Voorafgaand aan een persoonlijke partnerzoekopdracht vindt eerst een persoonlijk gesprek plaats van circa 1,5 uur. Om u kosteloos de gelegenheid te geven uw eventuele vragen te stellen, zijn de eerste 30 minuten hiervan gratis. De kosten van het betaalde deel bedragen vervolgens € 175,- inclusief 21% BTW. U heeft het gesprek met naar keuze Ilse Wenderhold of Michel Modde. Het gesprek vindt plaats op ons kantoor in Voorburg. Bij een aanvraag voor een eerste gesprek moet u rekening houden met een gemiddelde wachttijd van ongeveer drie á vier weken.

Als het gesprek leidt tot het verstrekken en aannemen van een persoonlijke partnerzoekopdracht gaat u een overeenkomst aan voor 10 maanden persoonlijke advisering en coaching. De totale kosten daarvan komen uit op € 7.750,- inclusief 21% BTW. Dit bedrag is gebaseerd op (gemiddeld) vijf begeleidingsuren per maand, waarbij in plaats van ons reguliere uurtarief van € 150,- exclusief 21% BTW gerekend is met een uurtarief van € 125,- exclusief 21% BTW, oftewel een korting van ruim 16%. Binnen het te betalen bedrag is tevens voorzien in één gesprek van beide coaches bij u thuis, zodat zij u beiden meemaken in uw eigen leefomgeving.

Eventuele bijkomende externe kosten, zoals bijvoorbeeld de kosten van het plaatsen van een contactadvertentie zijn niet in het bovenstaande bedrag opgenomen.

De persoonlijke partnerzoekopdracht heeft als doel het vinden van uw partner alsmede het opbouwen van een duurzame partnerrelatie daarmee. Als dit doel wordt gerealiseerd, bent u geen zogenoemde ‘succesfee’ of –bonus verschuldigd (zoals soms wel bij dit type dienstverlening in rekening wordt gebracht), aangezien onze tarieven vanzelfsprekend kostendekkend zijn (gemaakt).