Maak kennis met

Uw persoonlijke partnerzoekopdracht wordt uitgevoerd door twee gelouterde professionals op het gebied van singles en partnerrelaties, die in het traject nauw met elkaar samenwerken. De beide professionals zijn Ilse Wenderhold, directeur van Ilse Relatiebemiddeling, het grootste relatiebureau van Nederland op het gebied van persoonlijke bemiddeling voor hoger opgeleide singles en Michel Modde, al ruim 20 jaar zelfstandig werkzaam als relatiepsycholoog en relatietherapeut.

Michel Modde

Singles Coach Michel ModdeStudeerde na het VWO psychologie in Leiden. Bekleedde vervolgens na zijn afstuderen in 1988 diverse functies in zowel het bedrijfsleven als in de sociale sector, onder andere als (senior) wetenschappelijk onderzoeker en - projectleider. In die functies bleek meer en meer dat zijn interesse en capaciteiten vooral lagen in het hebben van direct contact met mensen en daarbij iets voor ze kunnen betekenen.

In 1997 richtte hij daarom een relatiebemiddelings- en adviesbureau met een destijds innovatieve aanpak. Daarnaast verzorgde hij relatietherapie aan stellen, gaf individueel advies bij relatieproblemen en fungeerde als mediator en adviseur bij echtscheidingen en het opstellen en uitvoeren van ouderschapsplannen.

De aanpak van het relatiebureau bleek succesvol en in 2006 groeide het bureau uit tot het grootste relatiebureau van Nederland op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling voor hoger opgeleide singles. Begin 2007 vervolgens veranderde het bureau van naam en ging bureau ‘Relatiebureau Ilse Relatiebemiddeling’ heten. Zijn eigen hoofdactiviteiten - die inmiddels ook weer verder waren ontwikkeld - zijn in dezelfde tijd ondergebracht in relatiepsycholoog.nl. In 2018 kwam daar vervolgens de website www.vechtscheidingvoorkomen.nl bij, terwijl voor 2019 een boek over partnerrelaties op stapel staat.

Ilse Wenderhold

Singles Coach Ilse WenderholdDeed de HBO-opleiding Journalistiek, Voorlichting en Communicatie in Utrecht. Diverse werkzaamheden leidden haar vanaf 1992 naar medialand waar ze voor verschillende televisieproducenten aan de slag ging als eindredacteur.

Door de jaren heen verschoof de interesse steeds meer van televisie maken naar de psychologie van mens, liefde en relaties. Toen in 2004 de gelegenheid kwam samen te gaan werken in het relatiebureau van Michel, was de beslissing snel genomen. Mede c.q. vooral door haar inbreng groeide het bureau uit tot het grootste relatiebemiddelingsbureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling voor hoger opgeleide singles. In 2007 gaf zij vervolgens haar naam aan het bureau, dat vanaf dat moment Relatiebureau Ilse Relatiebemiddeling ging heten.

Ofschoon Ilse nog steeds de directie van het bureau voert, vindt zij het separaat optreden als coach binnen Equal Power inspirerend: ‘tijdens mijn werkzaamheden merkte ik meer en meer dat ik mensen breder kan ondersteunen dan alleen vanuit mijn functie als directeur van mijn bureau. Daarom besloot ik om mijn expertise ook te gaan inzetten voor mensen die openstaan voor advies en coaching, gericht naar binnen toe en van daaruit te zoeken naar een partner.’